BUD’S FLOWERS is a non-governmental organization. which aims to promote and defend human rights.

Proiectul Ramadan

 Proiectul Ifrat Saem 8 – 2023

130 de pachete de alimente s-a distribuit către 130 de familii și persoane musulmane nevoiașe și cei cu venituri mici, care includ solicitanții de azil, refugiați și migranți rezidenți în București, și care provin din diferite țări, precum: Siria, Irak, Somalia, Afganistan, Yemen și alte țări.

Proiectul Zakat Al Fitr

Proiectul Zakat al-Fitr – 2023

Prin implementarea proiectului Zakat al-Fitr, ne propunem să atingem dreptatea socială, să reducem decalajul economic dintre indivizii din societate, să sporim solidaritatea și solidaritatea socială și să încurajăm dăruirea și donația.

Prin proiectul „Back to School 7 – 2023”, ne propunem să sporim solidaritatea și cooperarea comunității și să sprijinim copiii și familiile care se confruntă cu dificultăți financiare pentru a asigura revenirea copiilor cu succes la școală și pentru a descuraja abandonul școlar din motive economice. Astfel, ne dorim să-i motivam pe copii să profite la maximum de beneficiile educaţiei.

Prin proiectul „ Zakat Al-Fitr 2023”, conducerea și echipa organizației noastre, ieri, joi, 20 aprilie 2023, au distribuit Zakat Al-Fitr familiilor arabe musulmane nevoiașe cu domiciliul în București. În natură (produse alimentare) sau ca un ajutor financiar în funcție de fiecare caz și de natura nevoilor sale de bază.

Proiectul Eid Al Adha

 Proiectul Eid Al Adha – 2023

Prin proiect și cu ocazia Eid al-Adha, carnea a fost distribuită către 151 pentru familiile nevoiașe, care includ solicitanții de azil și refugiații ce locuiesc în incinta și în afara căminului de refugiați din București, și din cei care au venituri financiare scăzute și care provin din diferite țări, precum: Siria, Irak, Somalia, Afganistan, Yemen și alte țări.

Proiectul Back to School 7 - 2023

Proiectul Back to School 7 – 2023

Prin proiectul „Back to School 7 – 2023”, ne propunem să sporim solidaritatea și cooperarea comunității și să sprijinim copiii și familiile cu venituri mici și care suferă de dificultăți financiare pentru a asigura revenirea copiilor cu succes la școală, pentru a încuraja copiii să rămână la școală și pentru a-i motiva, să-le profite la maximum de beneficiile educaţiei.

Proiectul O IARNĂ MAI CĂLDUROASĂ CU DĂRUIREA VOASTRĂ

Proiectul O IARNĂ MAI CĂLDUROASĂ CU DĂRUIREA VOASTRĂ – 2023

Prin intermediul proiectului „O IARNĂ MAI CĂLDUROASĂ CU DĂRUIREA VOASTRĂ” din anul 2023, aflat la a 6-a ediție consecutivă, au fost distribuite 190 de pături familiilor de refugiați care locuiesc în interiorul și în afara taberei de refugiați din București, provenind din familii cu posibilități financiare limitate.
Prin proiectul „O IARNĂ MAI CĂLDUROASĂ CU DĂRUIREA VOASTRĂ 6 – 2023” ne propunem să oferim căldură și confort persoanelor care suferă de frig în timpul iernii. Prin acest proiect, colectăm donații, cumpărăm pături și apoi le distribuim celor săraci și nevoiași din comunitate. Acest proiect este o oportunitate de solidaritate și cooperare în societate și contribuie la îmbunătățirea calității vieții persoanelor care trăiesc în circumstanțe dificile. Proiectul sporește, de asemenea, conștientizarea importanței de a-i ajuta pe ceilalți și de a oferi sprijin în momentele în care au nevoie de ajutor.

 

PROIECTUL O FAPTĂ BUNĂ-N DAR

Proiectul „Îmbrăcăminte de iarnă” / PROIECTUL O FAPTĂ BUNĂ-N DAR – 2023

Prin proiectul „Îmbrăcăminte de iarnă” / PROIECTUL O FAPTĂ BUNĂ-N DAR, pentru al 12-lea an consecutiv – anul 2023, au fost distribuite miercuri, 27 decembrie 2023, cadouri pentru familiile nevoiașe, care îi includ pe solicitanții de azil și pe refugiații ce locuiesc în incinta și în afara căminului de refugiați din București, precum și pe cei care au venituri financiare scăzute.

Acest proiect își propune să ofere sprijin și asistență persoanelor care au nevoie de îmbrăcăminte pe timpul iernii și este considerat o oportunitate de solidaritate socială, deoarece indivizii pot contribui la sporirea confortului pe timpul iernii al celor care au nevoie de acesta în mod concret. Proiectul contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea condițiilor de viață ale beneficiarilor și la sporirea spiritului comunitar prin dăruire și cooperare.

Acest proiect își propune să ofere sprijin și asistență persoanelor care au nevoie de îmbrăcăminte pe timpul iernii și este considerat o oportunitate de solidaritate socială, deoarece indivizii pot participa la oferirea căldurii celor care au nevoie de aceasta în mod concret. Proiectul contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea condițiilor de viață ale beneficiarilor și la sporirea spiritului comunitar prin dăruire și cooperare.

Proiectul Iftar Saem 9 (1)

Prin proiectul „Iftar Saem 9”, pentru al 9-lea an consecutiv, și cu harul Almightului Allah și generozitatea donatorilor și voluntarilor noștri dragi, conducerea organizației noastre a distribuit prima masă din coșurile de Ramadan familiilor musulmane nevoiașe, solicitanților de azil și refugiaților care locuiesc în taberele de refugiați din București, în data de duminică, 10 martie 2024.

Proiectul Iftar Saem 9 (2)

Prin proiectul „Iftar Saem 9”, pentru al 9-lea an consecutiv, și cu ajutorul lui Allah Cel Atotputernic și datorită generozității donatorilor și voluntarilor noștri dragi, conducerea organizației noastre a distribuit ieri, sâmbătă, 16 martie 2024, a doua masă din coșurile de Ramadan către familiile musulmane nevoiașe, refugiați și non-refugiați, din București, cu venituri limitate. Astfel, numărul total de coșuri de Ramadan distribuite până în prezent ajunge la 110.

Proiectul Iftar Saem 9 (3)

Prin intermediul proiectului „Bucuria Postului 9”, pentru al 9-lea an consecutiv, conducerea organizației noastre, cu harul Atotputernicului Allah și generozitatea donatorilor și voluntarilor noștri dragi, ieri, sâmbătă, 23 martie 2024, a distribuit a treia masă din coșurile de Ramadan familiilor musulmane nevoiașe, refugiaților și non-refugiaților, care locuiesc în București din interior și din afara taberelor de refugiați, și celor cu venituri limitate. Astfel, numărul de coșuri de Ramadan distribuite până în prezent devine 152 de coșuri de Ramadan.

Proiectul Iftar Saem 9 (3)

Prin intermediul proiectului „Bucuria Postului 9”, pentru al 9-lea an consecutiv, conducerea organizației noastre, cu harul Atotputernicului Allah și generozitatea donatorilor și voluntarilor noștri dragi, ieri, sâmbătă, 06 Aprilie 2024, a distribuit a treia masă din coșurile de Ramadan familiilor musulmane nevoiașe, refugiaților și non-refugiaților, care locuiesc în București din interior și din afara taberelor de refugiați, și celor cu venituri limitate. Astfel, numărul de coșuri de Ramadan distribuite până în prezent devine 202 de coșuri de Ramadan.

Proiectul Zakat Al Fitr 2024

Proiectul Zakat Al-fitr 2024 a fost realizat în ziua de ieri, care a coincis cu ziua de marți, 09.04.2024, prin distribuirea Zakat Al-fitr către 57 de familii musulmane arabe nevoiașe, atât rezidente, cât și refugiate, în București.

✅ Zakat Al-fitr a fost distribuit sub formă de alimente și în numerar, conform necesităților fiecărei familii.


✅ Valoarea totală a donației a fost de 16.701,77 lei românești.

error: Content is protected !!