BUD’S FLOWERS is a non-governmental organization. which aims to promote and defend human rights.

PROIECTUL "O FAPTĂ BUNĂ-N DAR"

Prin proiectul „Îmbrăcăminte de iarnă” / PROIECTUL O FAPTĂ BUNĂ-N DAR, pentru al 12-lea an consecutiv – anul 2023, au fost distribuite în ziua de miercuri, 27 decembrie 2023, cadouri pentru familiile nevoiașe, care includ solicitanții de azil și refugiații ce locuiesc în incinta și în afara căminului de refugiați din București, și din cei care au venituri financiare scăzute.

💟 Cadourile au inclus (haine pentru toți membrii familiei, în funcție de vârstă, încălțăminte, jucării pentru copii, dulciuri și câteva articole pentru casă și bucătărie).

Conducerea și echipa organizației noastre transmit sincerele lor mulțumiri, aprecierea și respectul către toți donatorii și voluntarii noștri dragi.

Puteți fi alături de noi și puteți susține proiectele sociale și caritabile ale Asociației Bud’s Flowers, atât prin donații online, cât și prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venitul anual sau 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavoastră. De asemenea, puteți dona alimente neperisabile, îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de igienă personală în beneficiul cazurilor sociale și persoanelor sinistrate.

Puteți dona în următorul cont bancar al asociației ⬇

Informații despre transfer bancar⬇

Numele Organizației: Asociația Bud’s Flowers
CIF: 28982541

Numărul de cont:

IBAN în Lei:

RO32RNCB0086123569070001

IBAN în EURO:

RO07RNCB0483123569070001

Numele băncii: BCR – Sucursala Grivița


Subiect: Donație

Vă mulțumim mult pentru sprijinul și încrederea acordate!

Vă dorim mult succes!! 💐
Asociația Bud’s Flowers

error: Content is protected !!