BUD’S FLOWERS is a non-governmental organization. which aims to promote and defend human rights.

Să facem lumea O lume mai bună

Să transformăm împreună pasiunea în acțiune și să lucrăm pentru un viitor mai bun și mai luminos! Nicio acțiune nu este prea mică, iar fiecare contribuție contează pentru a crea un impact semnificativ.

Am finanțat proiecte pentru mai mult de

50K persoane din toată România
DonatE
35000 Copii și familii
51100 Probleme rezolvate
434 Donatori și Donații

Campania recentă

Servicii

Ce facem

Servicii

Caritata

Proiecte caritabile pentru familii și persoane in Romania

Limbile

Cursuri de limba română și limba arabă

Cetățenia

Cursuri de pregătire pentru obținerea cetățeniei române

Consultanța

Consultanță juridică și Soluționarea problemelor

Servicii

Ce facem

Servicii

Caritate Proiecte caritabile pentru familii și persoane
Consultanță juridică Consultanță juridică și Soluționarea problemelor
Limbii Cursuri de limbă română și arabă
Cetățenie Cursuri de pregătire pentru obținerea cetățeniei române
Pentru mai multe informații despre serviciile noastre

Donează

Donația dumneavoastră ne ajută să oferim sprijin vital astăzi și să luptăm pentru un viitor mai bun.

Implică-te

Vreți să afli mai multe despre cum te poți implica alături de noi și despre diferitele modalități prin care ne poți ajuta?

Ce spun oamenii despre noi

Opinii ale clienților

Majd Alhazzaa ⭐⭐⭐⭐⭐

A fost o experiență minunată să fiu student la această asociație, unde am studiat limba română până la nivelul B2. Doresc să împărtășesc experiența mea cu cei care doresc să își îmbunătățească limba română. A reprezentat o adevărată oportunitate de a comunica cu ei, reușind astfel să progresez foarte mult. Toți oamenii pe care i-am întâlnit acolo au fost drăguți și profesioniști. Profesoara mea de limba română nu numai că m-a învățat limba, dar m-a și ascultat, mi-a dat sfaturi și m-a susținut în proiectele mele din România. Îi sunt foarte recunoscător. Îi invit pe toți cei care doresc să învețe limba română să ia legătura cu această asociație.

Zeina N. N Ali ⭐⭐⭐⭐⭐

Pacea să fie cu tine. Doresc să îmi exprim sincerele mulțumiri, aprecierea și recunoștința profundă doamnei Abeer, care mi-a fost alături într-o problemă care nu ar fi putut fi rezolvată fără eforturile și competența dumneaei în consultanță și probleme juridice, experiența îndelungată și vastă în domeniul său de activitate și modul ei de a interacționa cu toată sinceritatea și dragostea. Fie ca Dumnezeu să vă aducă fericire și să pună ceea ce oferiți în balanța bunătății dumneavoastră.

Maysam Kattan ⭐⭐⭐⭐⭐

Doresc să îmi exprim sincerele mulțumiri către prestigioasa dumneavoastră organizație pentru că mi-ați oferit oportunitatea de a învăța și a stăpâni limba română. Eforturile dumneavoastră remarcabile în educație și sprijinul acordat au fost esențiale pentru succesul meu. Sunt recunoscător pentru îndrumarea și programele dumneavoastră, care mi-au permis să comunic cu ușurință în această limbă frumoasă. Vă doresc succes continuu și realizări de excepție. Vă mulțumesc din nou pentru generozitatea și sprijinul dumneavoastră.

Mohamed Badran ⭐⭐⭐⭐⭐

Un serviciu special pentru obținerea cursurilor de cetățenie română

The Randa ⭐⭐⭐⭐⭐

Vă mulțumesc foarte mult pentru eforturile depuse și credibilitatea ridicată, în special doamnei Abeer, o persoană deosebit de bună. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe dumneavoastră, eforturile voastre și să vă ofere succes continuu.

Shubana Mualla ⭐⭐⭐⭐⭐

Poziții onorabile și eforturi minunate. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe ei și pe toți cei care caută să ajute oamenii. Dumnezeu să vă răsplătească și să înmulțească oameni ca voi. Sus capul!

Eduard Tmar ⭐⭐⭐⭐⭐

Doresc să le mulțumesc tuturor celor responsabili de această organizație respectată, iar în special domnișoarei Abeer pentru profesionalismul și implicarea ei deosebită. Le doresc succes continuu și excelență permanentă.

Bubu Shili Mohamed ⭐⭐⭐⭐⭐

Recomand această pagină tuturor. Aici puteți găsi ajutor. Continuați așa!

Maria Hazem ⭐⭐⭐⭐⭐

Am întâlnit oameni minunați care fac lucruri extraordinare pentru societate! Sunt mereu aici să ajute pe cei în nevoie.

Denisa Kassam ⭐⭐⭐⭐⭐

Au fost foarte drăguți și receptivi, iar munca lor caritabilă îmi place mult.

Ultimele știri

error: Content is protected !!