BUD’S FLOWERS is a non-governmental organization. which aims to promote and defend human rights.

Proiect Eid Al ADHA

în cele patru zile ale sărbătorii Eid al-Adha din anul 2024, și în ciuda resurselor noastre limitate, am reușit:

  • Să distribuim carne de Eid al-Adha la 90 de familii și persoane fără venituri sau cu venituri mici, solicitanți de azil, refugiați și non-refugiați, rezidenți în taberele de refugiați din București și din afara acestora, care provin din diferite țări, inclusiv (Siria, Irak, Palestina, Yemen, Sudan, Afganistan și alte țări).

  • Să distribuim 40 de pachete cu alimente la 40 de familii și persoane fără venituri, solicitanți de azil, refugiați și non-refugiați, rezidenți în taberele de refugiați din București și din afara acestora.

  • Să distribuim o cantitate de haine, încălțăminte, genți și jucării pentru copii solicitanților de azil și refugiaților rezidenți în taberele din București și din afara acestora.

Cu această ocazie deosebită, administrația organizației noastre dorește să-și exprime cele mai sincere mulțumiri, recunoștință, respect și apreciere pentru toți donatorii, voluntarii și colegii noștri pentru sprijinul lor, ajutorul acordat, devotamentul și dragostea lor pentru a ne ajuta să-i ajutăm pe alții care au nevoie de sprijin.

Ne rugăm lui Dumnezeu Atotputernic să vă protejeze, să vă binecuvânteze viața, sănătatea și familiile și să nu ne lipsească niciodată de prezența voastră. Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze munca voastră și să o accepte sincer în numele Său, să o considere parte din faptele voastre bune și să vă răsplătească pentru fiecare acțiune întreprinsă pentru a aduce bucurie și zâmbet pe fețele altora.

Voi sunteți sprijinul nostru în continuarea realizării de activități caritabile. Așadar, oricine dorește să continue să ne ajute și să ne sprijine poate să ne contacteze prin WhatsApp la următorul număr de telefon:

0040734584626

Donațiile pot fi făcute în contul organizației următoare:

Informații pentru transfer bancar

Numele organizației: BUDS FLOWERS

CIF: 28982541

Numărul de cont IBAN în Lei

RO32RNCB0086123569070001

IBAN în EURO

RO07RNCB0483123569070001

Numele băncii: BCR – Sucursala Grivița Subiectul transferului: Donație

Vă mulțumim foarte mult pentru sprijinul și încrederea voastră în noi. Fie ca Dumnezeu să vă răsplătească cu tot binele și să ne ajute pe toți să facem bine și să ajutăm pe cei aflați în nevoie.

Administrația Asociației Bud’s Flowers

error: Content is protected !!