Distribuirea de donații ” cutii de alimente și haine ” cu ocazia lunii Ramadanului 23.05.2017

Ramadan Binecuvantat!
Cu ocazia lunii Ramadanului binecuvântat, marți, pe data de 23.05.2017 la ora 16:00, organizația Bud’s Flowers, prin proiectul ” bucuria postului ” a distribuit pachete de alimente pentru 45 de familii cu nevoi din diferite naționalități ( 176 de persoane ) și a donat haine strânse de la persoane diferite.

Și cu această ocazie asociația noastră dorește să le mulțumească și îi aprciază pe toți oamenii care ne-au sprijinit și ne-au întins o mănă de ajutor atăt material căt și financiar pentru realizarea cu succes acestui proiect.

Totodată dorim să-i mulțumim domnișoarei Mustafa Ala, voluntara noastră care ne-a ajutat enorm în realizarea proiectului.

îi mulțumim lui Dumnezeu pentru succesul obținut pentru acest proiect, noi nu am putea să avem succes numai prin ajutorul lui Dumnzeu și sprijinul vostru.

O notă foarte importantă : Proiectul ” Bucuria postului ” axată pe colectarea hainelor și alimentelor pentru familile cu nevoi, este încă în desfășurare pănă la sfărșitul Ramadanului, pentru că noi dorim să distribuim o altă rație de alimente la mijlocul Ramadanului, și îi rugăm pe toți cei care doresc să ne ajute cu donații să ne contacteze pe acest nr. de telefon :
0734584626 ( Doa. Abeer )

Asociația Bud’s Flowers.